Bæredygtighed

Det er en del af Diakonissestiftelsens historie og DNA at bidrage til bedre livskvalitet for den enkelte og et bedre velfærdssamfund. Det er derfor, vi blev sat i verden i 1863. Og det er derfor, vi stadig har en berettigelse.

Diakonissestiftelsens sociale ansvar har altid været tydeligt gennem de velfærdsydelser, vi har stået i spidsen for udviklingen af, og som senere er blevet en offentlig del af velfærdsopgaverne. 

Miljø har ligeledes været et fokusområde i mange år, hvor vi bl.a. har mindsket vores forbrug af el, vand og varme og dermed også vores negative klimaaftryk, har bygget nyt med fokus på klima og bæredygtighed, har udviklet vores genbrugsområde og en omfattende affaldssortering.

2019 er året, hvor vi har skabt overblik over vores bæredygtige landkort og sat tal og ord på de positive såvel som negative aftryk, vi sætter på vores omverden. 2019 er vores nulpunktmåling og afsæt for bestyrelsens og resten af organisationens ambitioner for det fremadrettede arbejde med bæredygtighed.

Artikler om bæredygtighed

Rapporter

Billedet viser forsiden af bæredygtighedsrapporten for 2021

Politikker

Spørgsmål vedr. bæredygtighed:

Mette Fjording

Mette Fjording

Chef for Bæredygtighed og Ledelsessekretariat
mefj@diakonissen.dk

Diakonissestiftelsens Bæredygtighedspris