Emmauskirken

Emmauskirken er Diakonissestiftelsens hjerte. Vores 140 år gamle kirke har altid været fast samlingspunkt i det daglige liv på Diakonissestiftelsen og indgår som fast ressource i vores ydelser på f.eks. plejehjem og hospice.

Udover de almindelige kirkelige aktiviteter med to præster og et stort antal frivillige står kirken også for daglig morgensang, sansegudstjenester for demente, samtaler med ansatte og brugere, arrangementer for børneinstitutioner, biograf for studerende og filminteresserede, reflektionsrum, foredrag, koncerter med mere. Læs mere her: Det sker

Kalenderen

 • Højmesse med jubilæumsfejring og indvielse

  Højmesse med jubilæumsfejring af diakoner/diakonisser og indvielse af diakon. Ved Henny Kvist og Jan Nilsson

  Læs mere

 • DiaKino

  Diakonissestiftelsens filmklub, hvor vi viser film med mening.

  Gratis adgang. Det kan købes vand, slik og popcorn.

  Læs mere

 • Allehelgens-gudstjeneste

  Allehelgens-gudstjeneste ved hospicepræst Charlotte Clante. Denne særlige søndag vil vi mindes dem, vi har mistet. Gudstjenesten vil forme sig som en mosaik af fællessang og musik, lystænding og ord til eftertanke.

  Læs mere

 • Gudstjeneste: Generationer på tværs

  Samvær mellem generationer er værdifulde for både store og små. Med vores nye særgudstjeneste "Generationer på tværs" vil vi skabe rammerne for et fællesskab, hvor børn, voksne og ældre får en særlig oplevelse i kirken med bl.a. sang, drama og leg. Vi slutter af med uformelt samvær, leg og en sandwich.

  Læs mere

 • Taizé-andagt

  Varighed: ca. 40 min.

  Læs mere

 • Højmesse ved Jan Nilsson

  Læs mere

Om Emmauskirken

Som virksomhedskirke har Emmauskirken en helt særlig funktion på Diakonissestiftelsen. Her markeres stedets mærkedage, og der foregår arrangementer af meget forskellig karakter for stedets ansatte, studerende, frivillige, børneinstitutioner, kunder eller kommende beboere i nye seniorboliger. Samtidig udgør det smukke kirkerum rammen for gudstjenester og kirkelige handlinger.

Der er intet sogn tilknyttet kirken, men alle er altid velkomne, også selvom man ikke har tilknytning til Diakonissestiftelsen. Som privat kirke modtages ingen offentlige tilskud.

Om Emmauskirken

#Emmauskirken

Kontakt

Adresse:
Peter Bangs Vej 3C
2000 Frederiksberg

Henny Kvist

Fagchef, præst
T: 28 10 08 63
E: hekv@diakonissen.dk 

Søster Bente Birkmose

Organist
T: 28 35 91 00
E: bebi@diakonissen.dk

Jan Nilsson

Præst
T: 20 62 45 03
E: jnni@diakonissen.dk

Benedikte Preuthun Mortensen

Kulturmedarbejder
T: 38 38 41 54
E: bemo@diakonissen.dk

Links til undersider