Gør et fund og en forskel i Loppeshoppens butikker

   

I Diakonissestiftelsens genbrugsbutikker på Frederiksberg kan du være heldig at finde den unikke kjole til brylluppet eller lige den retrokaffedåse, du mangler i samlingen. Vi har ikke bare genbrugstøj af høj kvalitet, men også legetøj, møbler, køkkenting og bøger – alt sammen nøje udvalgt af vores dygtige frivillige. 

Loppeshoppen er Diakonissestiftelsens store og succesfulde genbrugsprojekt, der går hånd i hånd med frivilligt arbejde og socialt fællesskab. Loppeshoppen på Frederiksberg var for over 40 år siden blandt de første genbrugsbutikker i Danmark og er siden da kendt for at have mange spændende ting på hylderne. 

Filosofien med Loppeshoppen er, at vi er meget mere end blot genbrug. Vores butikker er rum, hvor mennesker kan mødes. Hvor de kan udfolde sig kreativt, være noget for andre og drikke en kop kaffe. Kort sagt, rum med nærvær og plads til den enkelte.

Læs mere:

 

Billedet viser en frivillig, der betjener en kunde i Loppeshoppens hjørnebutik.

Loppeshoppen er drevet af engagerede frivillige, der betjener kunder, sorterer tøj og står for butikkernes daglige drift.

Coronavirus

Diakonissestiftelsen følger spredningen af ny coronavirus (COVID-19) og udviklingen i det nationale beredskab nøje og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer på området.

Læs om Diakonissestiftelsens beredskab her (opdateret 2. dec. 2020)

Åbningstider​

Hjørneloppen, Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg

Butikken holder lukket grundet coronasituationen.

Kælderloppen, Søndre Fasanvej 2A, 2000 Frederiksberg

Butikken holder lukket grundet coronasituationen.

Telefon (Hjørneloppen): 38 38 41 91
Telefon (Kælderloppen): 38 38 41 92

    

Klik på ikonet øverst til venstre på Google-kortet for at se butikker og containere.

Vil du vide mere?

Trine Høst

Trine Høst

Leder af genbrug
T: 60 11 17 95
E-mail: trho@diakonissen.dk