Generel information

Vores adresse er: Peter Bangs vej 3A, 2000 Frederiksberg

Praktisk info vedr. parkering og forplejning

Hvis du kommer i bil, har du brug for en gæsteparkeringslicens, som vi opretter elektronisk. Det er derfor vigtigt, at vi senest hverdagen før, du skal være eksaminator modtager en mail fra dig om, at du ønsker at få en gæsteparkeringslicens samt bilens registreringsnummer og dit fulde navn. Så sørger vi for, at licensen er klar på selve dagen. 

Der er rift om parkeringspladserne på området og en parkeringslicens garanterer ikke en parkeringsplads, vi kan derfor anbefale, at du kommer i god tid. Angående forplejning byder vi på morgenbrød og frokost, hvis censoratet strækker sig henover frokosttid.

Censor ved grundfagsprøver og prøver i uddannelsesspecifikke fag på Diakonissestiftelsen

Censorer ved grund- og områdefagsprøver på Diakonissestiftelsen modtager et informationsbrev, prøveliste og anden relevant materiale elektronisk. Informationsbrevet som indeholder links til relevante informationer får censor tilsendt senest 10 arbejdsdage inden afholdelse af prøve.

Hvis du som censor måtte have nogle praktiske spørgsmål om afholdelse af prøverne, er du altid velkommen til at kontakte os på følgende e-mail: sosu@diakonissen.dk

Censor ved afsluttende prøve

Censorer ved afsluttende prøve på Diakonissen, modtager du informationsbrev, prøveliste og elevprojekter elektronisk. Informationsbrevet som indeholder links til relevante informationer får censor tilsendt senest 10 dage inden afholdelse af afsluttende prøve.

Eleverne har i deres afsluttende skoleperiode udarbejdet et projekt, der danner grundlag for den afsluttende prøve. Fredagen inden prøveafholdelsen vil du modtage en mail, indeholdende de afsluttende projekter fra de elever, som du skal eksaminere. Hvis du som censor måtte nogle praktiske spørgsmål om afholdelse af prøverne, er du altid velkommen til at kontakte os på følgende e-mail: sosu@diakonissen.dk

Se mere om prøvebestemmelser og -vejledninger for de enkelte hold og fag

Læs mere om prøvebestemmelser og -vejledninger for de enkelte hold og fag her.