Der er mange måder, du kan støtte os på

Giv et bidrag

Diakonissestiftelsen er en almennyttig fond, der bruger sit overskud til at give omsorg og støtte til mennesker, som savner indhold, tilknytning og relationer i hverdagen. Vi er afhængige af støtte for at kunne give en hjælpende hånd til flere af samfundets sårbare. Vores mange frivillige hjælper hver dag mennesker til en bedre hverdag. Dit bidrag går f.eks. til sociale aktiviteter for ensomme ældre, eller til at skabe en indholdsrig hverdag for mennesker, der på anden vis er isolerede. Vi er taknemmelige for store som små donationer.

Mobile Pay
Nummeret er:
96091
(husk tilmelding med NemID)

Bankoverførsel
Reg. nr. 4183
Konto nr. 4250210019

Giro
Overfør via
+01< +200 0032<

Arv og testamente

Når du testamenterer til Diakonissestiftelsen, så hjælper du os til at støtte vores arbejde. Det er muligt at vælge, om støtten skal gå til hele Diakonissestiftelsen eller til et særligt område.
Arv og testamente

Bliv frivillig

Som frivillig kan du være med til at gøre en stor forskel for andre - samtidig bliver du del af et unikt fællesskab, får nye kompetencer og masser af oplevelser.
Bliv frivillig

Donér til genbrug

I vores genbrugsbutikker "Loppeshoppen" tager vi altid med glæde imod tøj, fodtøj, accessories, bøger, køkkenting og boligtilbehør. Du er også velkommen til at benytte de opstillede tøjcontainere til tøj og sko i lukkede poser.  
Loppeshoppen

Vennekreds

Bliv medlem af Diakonissestiftelsens Vennekreds - en forening, som samler alle med interesse for Diakonissestiftelsens arbejde med og for mennesker, der har brug for støtte og omsorg. Diakonissestiftelsens Vennekreds

Skattefradrag
Du kan få skattefradrag, når du støtter Diakonissestiftelsens arbejde med en pengegave.

Gaver
Du kan få skattefradrag, når du støtter Diakonissestiftelsens arbejde med en pengegave. I henhold til Ligningslovens § 8A, stk. 1 kan du trække beløb op til 15.600 kr. fra i skat i 2017 (15.200 kr. i år 2016). Ægtefæller har hver deres fradrag.

Vi sender gerne flere indbetalingskort ud til dig, hvis du foretrækker at betale din gave over flere gange.

Gavebrev
Hvis du ønsker at støtte vores arbejde i en længere periode, kan du oprette et gavebrev i henhold til Ligningslovens § 12, stk. 2. Det giver gode skattefordele, vi kan lettere planlægge frem i tiden, og du får en regelmæssig indbetaling. Det er et krav, at gavebrevet løber over 10 år. Der er fuld fradragsret op til 15 % af din personlige indkomst plus positiv nettokapitalindkomst, dog max. 15.000 kr. om året. Hvis gavebrevet opsiges, skal de opnåede skattefradrag betales tilbage

Arv
Diakonissestiftelsen er fritaget for at betale boafgift. Det betyder, at det testamenterede beløb går ubeskåret til Diakonissestiftelsen eller det delområde, som du vælger at testamentere til. Ønsker du at testamentere til Diakonissestiftelsen, anbefaler vi, at du kontakter en advokat, da det er vigtigt, at testamentet udformes korrekt. 

Donationer via Mobile Pay
Ved donationer til Diakonissestiftelsen får du automatisk skattefradrag, hvis du har tilmeldt dig ordningen under indstillinger i din MobilePay app.
Du skal ved donationer være oprettet med NemID i MobilePay app’en, hvor du samtidig giver Diakonissestiftelsen lov til at benytte dit CPR-nummer til skatteindberetningen. Du kan læse mere her under spørgsmål og svar

Skatteregler
Husk at påføre dit cpr eller cvr nummer på din indbetaling til Diakonissestiftelsen, hvis du ønsker fradrag i skatten for dit bidrag.
Man kan udnytte både Ligningslovens § 8 A, stk. 1 og § 12, stk. 2 i samme år.

Kontakt
For yderligere information vedrørende donationer, fradragsberettigelse, arv og testamente, kontakt afdelingsleder i økonomi, Kenneth Marmetschke

T: 38 38 49 29
E: kema@diakonissen.dk