Lyse dejlige rammer i et fantastisk fællesskab

Nybyggede seniorboliger

De nye boliger på Diakonissestiftelsen er centrum for et aktivt liv omgivet af grønne oaser.

Klik på en knapperne nedenfor for at læse mere

      

Hør hvorfor fællesskabet er så vigtigt

Fællesskabet er en central del af de nye seniorboliger på Diakonissestiftelsen, og det er en klar forventning, at alle nye beboere indgår aktivt i fællesskabet. Hør, hvorfor beboerne sætter så stor pris på fællesskabet.

Klik på en knapperne nedenfor for at læse mere

     

Bo midt på Diakonissestiftelsen

For at komme i betragtning til en seniorbolig skal du være fyldt 55 år og ikke have nogen hjemmeboende børn ved indflytningen. På tidspunktet for indgåelse af lejeaftale skal du være selvhjulpen (dvs. ikke visiteret til personlig pleje). 

Ved udlejning af boligerne tilstræber Diakonissestiftelsen en beboersammensætning, som skaber et godt grundlag for et velfungerende fællesskab. Blandt andet lægges vægt på, at der ved den første indflytning er en bred aldersfordeling og en god fordeling af mænd/kvinder og enlige/par.

Klik på en knapperne nedenfor for at læse mere

Fasanvej metrostation ligger ganske tæt på, og der er gode busforbindelser med bus 4A og 9A. For biler er der adgang fra Peter Bangs Vej 5 B.

2 minutter på cykel, og du er ved det store Frederiksberg Centret, hvor der ud over et velassorteret supermarked er et stort udvalg af specialforretninger.

Kulturen kan nydes i nærheden, hvor der er flere teatre, museer og caféer.

 

Kongensvejkvarteret, hvor seniorboligerne ligger, er kendetegnet ved en helt speciel stemning, som også de flotte gamle bygninger Diakonissestiftelsen er leverandør af. 

Der er mange muligheder for at gå ture, og bare ganske få minutter væk ligger dejlige Frederiksberg Have.

Fællesskabet | Boligerne | Priser | Venteliste | Galleri | Husorden og praktisk information | Byggeriet

 

Diakonissestiftelsen | Udlejning@diakonissen.dk