Hverdagen i Emmauskirken

 > Tilbage til Emmauskirkens forside

Her kan du se, hvad der sker i vores kirke. Vi har både gudstjenester og andagter samt en række kirkelige og kulturelle arrangementer. 

Højmesse

Der afholdes højmesse tre søndage om måneden i Emmauskirken. Se her på hjemmesiden, hvilke søndage der er højmesse.

Morgensang

Morgensang holder pause for tiden, men starter op igen til september.

En langsom tid

"En langsom tid" er en kort meditativ andagt (ca. 35 min.). Det er en langsom tid med stillehed, musik og fordybelse. Lyt til musik. Syng lidt. Find roen. Tænd måske et lys. Lyt til gode ord. Træk stikket ud. Næste gang: september 2021. 

DiaKoret

Koret øver de fleste tirsdage kl. 16:00 - 17:30 under ledelse af organist og korleder Simon Garnæs Jansfort. Alle er velkomne, uanset forudsætninger og erfaring. Først gang efter sommerferien: 24. august.

Bjørnens Kor - kor for psykisk sensitive

Koret er for alle, der gerne vil synge sammen med andre i et trygt og konkurrencefrit miljø. Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendigt. Koret mødes hver mandag kl. 13-15. Først gang efter sommerferien: 23. august.

DiaKino

DiaKino er Diakonissestiftelsens filmklub, hvor vi ser film med mening. Der er DiaKino den første onsdag i hver måned kl. 19:00 fra oktober til marts.

Gratis adgang. Chips og sodavand kan købes.

DiaHøjskole

Højskoleaftner i samarbejde med Seniorfællesskabet ved Diakonissestiftelsen. Ser her på hjemmesiden, hvor der er program.

Kalender

Højmesse ved Jan Nilsson