Hverdagen i Emmauskirken

Her kan du se, hvad der sker i vores kirke. Vi har både gudstjenester og andagter samt en række kirkelige og kulturelle arrangementer. 

En kvinde synger og en anden spiller klaver. Jan Nilsson viser påskeliljer til en plejehjemsbeboer. Marija Krogh Hjertholm viser teater for børnehavebørn i kirken.

Nyheder om Emmauskirken

Højmesse

Der afholdes højmesse tre søndage om måneden i Emmauskirken. Se her på hjemmesiden, hvilke søndage der er højmesse.

Det lille kvarter

Det lille kvarter er en kort andagt med sang, musik og refleksion hver torsdag kl. 10:00. 

En langsom tid

"En langsom tid" er en kort meditativ andagt (ca. 35 min.). Det er en langsom tid med stillehed, musik og fordybelse. Lyt til musik. Syng lidt. Find roen. Tænd måske et lys. Lyt til gode ord. Træk stikket ud. Se her på hjemmesiden, hvornår der er En langsom tid.

Bjørnens Kor - kor for psykisk sensitive

Koret er for alle, der gerne vil synge sammen med andre i et trygt og konkurrencefrit miljø. Det er gratis at deltage. Tilmelding er ikke nødvendigt. Koret mødes hver mandag kl. 13-15.

NB: Bjørnens kor holder sommerferie og starter igen den 21. august.

DiaKino

DiaKino er Diakonissestiftelsens filmklub, hvor vi ser film med mening. Der er DiaKino den første onsdag i hver måned kl. 19:30 fra oktober til marts.

Gratis adgang. Chips og sodavand kan købes.

DiaHøjskole

Højskoleaftner i samarbejde med Seniorfællesskabet ved Diakonissestiftelsen. Ser her på hjemmesiden, hvor der er program.

Kalender

Højmesse ved Lene Suh Nicolaisen