Professionbacheloruddannelser på Diakonissestiftelsen

Vi tilbyder to professionsbacheloruddannelser: Sygeplejerske samt Kristendom, kultur og kommunikation. Find information om uddannelserne og om Uddannelsescenter Diakonissestiftelsen her

Sygeplejerske

Kristendom, kultur og kommunikation

Uddannelsescenter Diakonissestiftelsen

Et nært uddannelsesmiljø af høj kvalitet

Uddannelsescenter Diakonissestiftelsen (UCD) består af Social- og sundhedsuddannelserne (SOSU) samt professionsbacheloruddannelsen i sygepleje og professionsbacheloruddannelsen i kristendom, kultur og kommunikation (3K).

På Uddannelsescenter Diakonissestiftelsen får du et højt fagligt niveau og et lille uddannelsessted, hvor vi kommer hinanden ved og ser den enkelte. Vi har stærke traditioner og fællesskaber og er del af en større velfærdsorganisation, Diakonissestiftelsen, som giver mulighed for læring på tværs. Vi samarbejder fx om pædagogiske projekter med børnene fra Diakonissestiftelsens børnehuse, om palliation med Diakonissestiftelsens Hospice og om frivillighed med Diakonissestiftelsens frivillighedskonsulent.

Du vil på uddannelsescenteret opleve, at underviserne kender dig, ser dig og interesserer sig for din læring og trivsel på uddannelsen.

Find vej til uddannelsescenteret

Offentlig transport

Buslinjer
Bus nr. 4A stoppested Peter Bangs Vej
Bus nr. 9A stoppested Lindevangs Allé

Metro
8-10 min. gang til nærmeste Metrostation (Fasanvej St.)

S-tog
Peter Bangs Vej St.

Parkering

På cykel
Der er parkeringsmulighed ved Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 5B, 2000 Frederiksberg. Brug gerne cykel p-pladserne ved Peter Bangs Vej 7A.

I bil
Der er to timers parkering med p-skive alle årets dage og mulighed for at købe licens til længere parkering. Bemærk p-kontrol med afgift.

Find vej via Google Maps