Loppeshoppen inviterer til Modeshow 2018 i Emmauskirken på Diakonissestiftelsen.

Kom og få en skøn genbrugsoplevelse, når frivilligmodellerne træder op ad den røde løber i lækkert tøj fra Loppeshoppens sortiment, som frivillige stylister har sammensat.

Efter de modige modeller har vist sortimentet, kan du bruge din -50% værdikupon, der kan indløses til køb af herre-, dame- og børnetøj samt udvalgte varer fra GIVRUM.

Tid og sted:

Kl. 13.00-15.00: Modeshow i Emmauskirken
Kl. 15.00-17.30: Tilbudsshopping i Loppeshoppen

Da der er begrænsede pladser, er det vigtigt, at du tilmelder dig på loppeshoppen@diakonissen.dk senest den 14. oktober 2018. De heldige modtager en e-mail, der gælder som billet på dagen.

Du kan læse mere om begivenheden på Facebook her.

Vi glæder os til at vise alt vores farverige og flotte tøj til jer.

 

 

Loppeshopperne

Gør et fund - og en forskel

I Diakonissestiftelsens genbrugsbutikker på Frederiksberg kan du være heldig at finde den unikke kjole til brylluppet eller lige den retro-kaffedåse, du mangler i samlingen. Vi har ikke bare genbrugstøj af høj kvalitet, men også legetøj, møbler, køkkenting og bøger – alt sammen nøje udvalgt af vores dygtige frivillige. 

Loppeshoppen er Diakonissestiftelsens store og succesfulde genbrugsprojekt, der går hånd i hånd med frivilligt arbejde og socialt fællesskab. Loppeshoppen på Frederiksberg var for over 40 siden blandt de første genbrugsbutikker i Danmark, og er siden da kendt for at have mange spændende ting på hylderne. 

Filosofien med Loppeshoppen er, at vi er meget mere end blot genbrug. Vores butikker er rum, hvor mennesker kan mødes. Hvor de kan udfolde sig kreativt, være noget for andre og drikke en kop kaffe. Kort sagt, rum med nærvær og plads til den enkelte.

 

Åbningstider og kontakt

Frederiksberg

Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg
Tirsdag kl. 10-17.00
Onsdag kl. 10-17.00
Torsdag kl. 10-17.00
Fredag kl. 10-17.00
1. lørdag i hver måned kl. 10-14

Telefon (Hjørneafdeling): 38 38 41 91

Telefon (Kælderafdeling): 38 38 41 92

Facebook og Instagram

   

Genbrug og grin: Størst af alt er hyggen

"I Loppeshoppen regerer de frivillige, og det er tydeligt, at de føler sig hjemme. Intet er tilfældigt i den lille butik. Tøjet er omhyggeligt inddelt i kategori og farveorden. Hver enkelt stykke tøj er udstyret med et håndskrevet prisskilt. Den slags sirlige skråskrift, som hører den gamle skole til."

Læs reportagen fra Loppeshoppen her

Det støtter du

Takket være overskuddet fra Loppeshoppen er Diakonissestiftelsen i stand til at udvikle og understøtte flere sociale projekter:

  • GIVRUM
  • Mentorordninger
  • Demensgudstjenester
  • DiaKino
  • Åbent hus juleaften

Bliv frivillig

Der er mange forskellige måder at være frivillig i Loppeshoppen, du kan betjene kunder, sortere tøj, være kreativ eller måske noget helt andet.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad det vil sige at være frivillig i Loppeshoppen, kan du kontakte os på mail: frivillighed@diakonissen.dk 

Følg med på Facebook

Frederiksberg

#Loppeshoppen

Find Loppeshoppen-butikkerne og tøjcontainere

Klik på ikonet øverst til venstre for at se butikker og containere.

Kontakt

Trine Høst

Butikskonsulent
E: trho@diakonissen.dk