Loppeshopperne

Gør et fund - og en forskel

I Diakonissestiftelsens genbrugsbutikker på Frederiksberg kan du være heldig at finde den unikke kjole til brylluppet eller lige den retro-kaffedåse, du mangler i samlingen. Vi har ikke bare genbrugstøj af høj kvalitet, men også legetøj, møbler, køkkenting og bøger – alt sammen nøje udvalgt af vores dygtige frivillige. 

Loppeshoppen er Diakonissestiftelsens store og succesfulde genbrugsprojekt, der går hånd i hånd med frivilligt arbejde og socialt fællesskab. Loppeshoppen på Frederiksberg var for over 40 siden blandt de første genbrugsbutikker i Danmark, og er siden da kendt for at have mange spændende ting på hylderne. 

Filosofien med Loppeshoppen er, at vi er meget mere end blot genbrug. Vores butikker er rum, hvor mennesker kan mødes. Hvor de kan udfolde sig kreativt, være noget for andre og drikke en kop kaffe. Kort sagt, rum med nærvær og plads til den enkelte.

 

Åbningstider og kontakt

Frederiksberg - genbrugsbutik

Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg
Mandag kl. 10-17.00
Tirsdag kl. 10-17.00
Onsdag kl. 10-17.00
Torsdag kl. 10-17.00
Fredag kl. 10-17.00
Hver lørdag kl. 11-15.00 (Hjørnebutikken)
Første og sidste lørdag i hver måned kl. 11-15 (Kælderbutikken)

Telefon (Hjørneafdeling): 38 38 41 91

Telefon (Kælderafdeling): 38 38 41 92

Facebook og Instagram

   

Det støtter du

Takket være overskuddet fra Loppeshoppen er Diakonissestiftelsen i stand til at udvikle og understøtte flere sociale projekter:

Bliv frivillig

Der er mange forskellige måder at være frivillig i Loppeshoppen, du kan betjene kunder, sortere tøj, være kreativ eller måske noget helt andet.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad det vil sige at være frivillig i Loppeshoppen, kan du kontakte os på mail: frivillighed@diakonissen.dk 

Loppeshoppen er med i GoGreen Danmark 

Både Loppeshoppen og GIVRUM er på landkortet i GoGreen Danmark, der består af 200 virksomheder, som alle har fokus på bæredygtighed. Det gør det nemmere for dig som forbruger at tage bæredygtige valg i dagligdagen.

I Loppeshoppen kan du hente GoGreen Danmarks gratis byguide, hvor alle de grønne virksomheder er kortlagt, så du nemt kan finde vej til dem. Du kan også hente kortet som app, så du altid har byguiden ved hånden. 

Du kan læse mere om GoGreen Danmarks arbejde og finde vej til andre bæredygtige virksomheder her.

Følg med på Facebook

Artikler om Loppeshoppen

Rundt om Loppeshoppen

 

Frederiksberg

#loppeshoppen_frb

Vil du donere?

Find Loppeshoppen-butikkerne og tøjcontainere

Klik på ikonet øverst til venstre for at se butikker og containere.

Kontakt

Trine Høst

Butikskonsulent
E: trho@diakonissen.dk