Loppeshopperne

Gør et fund - og en forskel

I Diakonissestiftelsens genbrugsbutikker på Frederiksberg kan du være heldig at finde den unikke kjole til brylluppet eller lige den retro-kaffedåse, du mangler i samlingen. Vi har ikke bare genbrugstøj af høj kvalitet, men også legetøj, møbler, køkkenting og bøger – alt sammen nøje udvalgt af vores dygtige frivillige. 

Loppeshoppen er Diakonissestiftelsens store og succesfulde genbrugsprojekt, der går hånd i hånd med frivilligt arbejde og socialt fællesskab. Loppeshoppen på Frederiksberg var for over 40 siden blandt de første genbrugsbutikker i Danmark, og er siden da kendt for at have mange spændende ting på hylderne. 

Filosofien med Loppeshoppen er, at vi er meget mere end blot genbrug. Vores butikker er rum, hvor mennesker kan mødes. Hvor de kan udfolde sig kreativt, være noget for andre og drikke en kop kaffe. Kort sagt, rum med nærvær og plads til den enkelte.

 

Åbningstider og kontakt

Frederiksberg - genbrugsbutik

Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg
Mandag kl. 10-17.00 (Kun Hjørneafd.)
Tirsdag kl. 10-17.00
Onsdag kl. 10-17.00
Torsdag kl. 10-17.00
Fredag kl. 10-17.00
Første lørdag i hver måned kl. 10-14
Sidste lørdag i hver måned kl. 10-14

Telefon (Hjørneafdeling): 38 38 41 91

Telefon (Kælderafdeling): 38 38 41 92

Facebook og Instagram

   

Modeshowet var en stor succes

Til tonerne af Kims Larsens "De smukke unge mennesker" gik 15 frivilligmodeller i alderen 14-65 år ad den røde løber til Loppeshoppens modeshow, lørdag den 27. oktober 2018.

Maj Britt Maltby, der er frivillig i Loppeshoppen, præsenterede modellerne, der viste et bredt udsnit af efterårsdonationerne til butikken: Festkjoler, pelse, vintagekjoler, overtøj og meget mere.

Loppeshoppen siger tak til de modige modeller og det frivillige modeshowsteam.

Genbrug og grin: Størst af alt er hyggen

"I Loppeshoppen regerer de frivillige, og det er tydeligt, at de føler sig hjemme. Intet er tilfældigt i den lille genbrugsbutik. Tøjet er omhyggeligt inddelt i kategori og farveorden. Hver enkelt stykke tøj er udstyret med et håndskrevet prisskilt. Den slags sirlige skråskrift, som hører den gamle skole til."

Læs reportagen fra Loppeshoppen her

Det støtter du

Takket være overskuddet fra Loppeshoppen er Diakonissestiftelsen i stand til at udvikle og understøtte flere sociale projekter:

  • GIVRUM
  • Mentorordninger
  • Demensgudstjenester
  • DiaKino
  • Åbent hus juleaften

Bliv frivillig

Der er mange forskellige måder at være frivillig i Loppeshoppen, du kan betjene kunder, sortere tøj, være kreativ eller måske noget helt andet.

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvad det vil sige at være frivillig i Loppeshoppen, kan du kontakte os på mail: frivillighed@diakonissen.dk 

Følg med på Facebook

Frederiksberg

#Loppeshoppen

Vil du donere?

Find Loppeshoppen-butikkerne og tøjcontainere

Klik på ikonet øverst til venstre for at se butikker og containere.

Kontakt

Trine Høst

Butikskonsulent
E: trho@diakonissen.dk