Frivillige på Diakonissestiftelsen

Vi er over 250 frivillige på Diakonissestiftelsen. Her kan du møde nogle af dem.

 

Marianne Haagensen, frivillig på Søster Sophies Minde

Marianne er pensioneret sygeplejerske. Hun finder god mening i fortsat at være noget for andre. Hver uge bruger hun tid med beboerne på plejehjemmet Søster Sophies Minde. Tid som er god for både hende og beboerne.

Læs mere

 

Steen Bauer, frivillig i GIVRUM

Steen er pensioneret telemontør fra Frederiksberg Brandvæsen og har hænderne skuet godt på. ”Jeg er uddannet radiomekaniker, så jeg gik efter et frivilligjob, hvor jeg kan reparere elektronik,” fortæller Steen i en kaffepause.

Læs mere

 

 

Susanne Vestergaard, frivillig på Salem

Hver fredag kører Susanne, som er frivillig på Plejehjemmet Salem, ture med beboerne i triocyklen. Somme tider har beboerne ønsker til turen, andre gange vælger Susanne, hvor de kører hen.

Læs mere

 

Gyrithe Christiansen, frivillig i Loppeshoppen

"Jeg elsker at prissætte varer, nusse rundt i butikken og tage billeder af tøj, der henvender sig til unge. Det er en ekstra bonus, at jeg er med til at bekæmpe ensomhed," fortæller Gyrithe.

Læs mere

 

Susanne Christophersen, frivilligkoordinator på Hospice

”Det er så værdifuldt med hverdags-snak, fordi man ikke kan være i eksistentiel samtale og indre kaos hele tiden," fortæller Susanne.

Læs mere

 

Søster Elisabeth Holtegaard, frivillig i Emmauskirken og mentor på SOSU-uddannelsen

"Frivilligheden er ikke blot et begreb, men mere et kald fra Gud. Det handler om at gøre noget andre, der ikke har samme muligheder som én selv," fortæller søster Elisabeth.

Læs mere

 

Vil du vide mere?

Ida Vestergaard Petersen

Frivillighedskonsulent
T: 38 38 41 52
E-mail: idap@diakonissen.dk