Erhvervslejemål på Diakonissestiftelsen

Diakonissestiftelsen er førende inden for udlejning af erhvervslokaler på Frederiksberg. Vi har en stor portefølje af erhvervslejemål fordelt ud på hele matriklen og mange års erfaring og ekspertise, især inden for det sundhedsfaglige område med udlejning til organisationer, privatpraktiserende speciallæger, psykologer, speciallægecenter, ultra- og røntgenklinik.

Vil du bo attraktivt med en god beliggenhed i et sundhedsfagligt miljø, så har vi omkring 60 erhvervslejemål i mange størrelser, fra 10 til 1.500 kvm., og til mange behov. Vi kan tilbyde fordelagtige faciliteter som konference- og mødelokaler, fælles reception, kantine, kopi-, print- og internet-service.

Hvad enten du søger egen klinik, klinikfællesskab eller har brug for en hel etage, så har vi et bredt udvalg. Du er velkommen til at kontakte os for kvalificerede løsningsforslag, både som enkeltperson eller større organisation. 

Coronavirus

Diakonissestiftelsen følger spredningen af ny coronavirus (COVID-19) og udviklingen i det nationale beredskab nøje og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer på området.

Læs om Diakonissestiftelsens beredskab her (opdateret 26. okt. 2020)

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte udlejningsafdelingen på:

udlejning@diakonissen.dk

+45 38 38 42 70

Om driftafdelingen på Diakonissestiftelsen

Læs mere

Læs mere om udviklingen af Diakonissestiftelsen

Udviklingsplan2020

Læs mere om lejere på Diakonissestiftelsen