Erhvervslejemål på Diakonissestiftelsen

Diakonissestiftelsen er førende inden for udlejning af erhvervslokaler på Frederiksberg. Vi har en stor portefølje af erhvervslejemål fordelt ud på hele matriklen og mange års erfaring og ekspertise, især inden for det sundhedsfaglige område med udlejning til organisationer, privatpraktiserende speciallæger, psykologer, speciallægecenter, ultra- og røntgenklinik.

Vil du bo attraktivt med en god beliggenhed i et sundhedsfagligt miljø, så har vi omkring 60 erhvervslejemål i mange størrelser, fra 10 til 1.500 kvm., og til mange behov. Vi kan tilbyde fordelagtige faciliteter som konference- og mødelokaler, fælles reception, kantine, kopi-, print- og internet-service.

Hvad enten du søger egen klinik, klinikfællesskab eller har brug for en hel etage, så har vi et bredt udvalg. Du er velkommen til at kontakte os for kvalificerede løsningsforslag, både som enkeltperson eller større organisation. 

Coronavirus

Diakonissestiftelsen følger spredningen af ny coronavirus (COVID-19) og udviklingen i det nationale beredskab nøje og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer på området.

Læs om Diakonissestiftelsens beredskab her (opdateret 9. juni 2020)

Bliv del af en spændende fremtid

Nyt sundhedshus

Som led i en større udviklingsplan vil Diakonissestiftelsen i fremtiden opføre et helt nyt og moderne sundhedshus. Sundhedshuset skal samle sundhedsfaglige aktører, faciliteter til motion og bevægelse og bliver et nyt mødested for Diakonissestiftelsens mange brugere og besøgende.

Sundhedshuset vil blive bygget sammen med en ny atriumgård, som skal danne ramme for café, møderum, plads til store arrangementer og udstillinger. Sammen vil de give Diakonissestiftelsen en ny hovedindgang og være med til at åbne de historiske bygninger mod den omgivende by og borgerne i lokalområdet. 

Privatpraktiserende speciallæger og psykologer, der allerede har klinikker på Diakonissestiftelsen, har været med til at udarbejde det  konkurrenceprogram, der ligger til grund for udformningen af huset. I Sundhedshuset skal der også være plads til alment praktiserende læger, en sygeplejeklinik til Diakonissestiftelsens Uddannelsescenter, faciliteter til motion og træning, psykiatrirådgivning, daghospice, patientforeninger med mere.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår det nye sundhedshus skal opføres. Følg med i udviklingen her: Diakonissestiftelsens udviklingsplaner

Kontakt

Heidi Marie Levin Sørensen

Udlejningschef
Tlf: 38 38 42 71
E-mail: hmso@diakonissen.dk

 

 

 

 

 

Driftafdelingen på Diakonissestiftelsen
Læs mere