Erhvervslejemål på Diakonissestiftelsen

Diakonissestiftelsen er førende inden for udlejning af erhvervslokaler på Frederiksberg. Vi har en stor portefølje af erhvervslejemål fordelt på hele matriklen og mange års erfaring og ekspertise, især inden for det sundhedsfaglige område med udlejning til organisationer, privatpraktiserende speciallæger, psykologer, speciallægecenter, ultralyds- og røntgenklinik. Her bliver du del af et stærkt, sundhedsfagligt fællesskab, en decideret sundhedscampus.

Vil du bo attraktivt med en god beliggenhed i et sundhedsfagligt miljø, så har vi omkring 60 erhvervslejemål i mange størrelser, fra 10 til 1.500 kvm., Og til mange behov. Vi kan tilbyde fordelagtige faciliteter som

Hvad enten du søger egen klinik, klinikfællesskab eller har brug for en hel etage, så har vi et bredt udvalg. Du er velkommen til at kontakte os for kvalificerede løsningsforslag, hvad enten du er enkeltperson eller fra en større organisation. 

Diakonissestiftelsens erhvervslejere

Her kan du se en oversigt over sundhedsfaglige og kirkelige lejere, organisationer og foreninger.

Coronavirus

Vi opfordrer alle ansatte, beboere, patienter og frivillige til stadig at overholde Sundhedsstyrelsens seks gode råd og vaner for at undgå smitte med coronavirus: Bliv vaccineret. Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer. Hold afstand. Luft ud og skab gennemtræk. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit. Gør rent, særligt overflader som mange rører ved.

Du kan finde mere information via dette link til Sundhedsstyrelsen: www.sst.dk/corona

Billedet viser et luftfoto af Diakonissestiftelsen.

Den farvede del af billedet viser Diakonissestiftelsens område.

Udvalgte ledige lejemål

Se eksempler på:

Ønsker du et særligt indrettet lejemål hjælper vi meget gerne med at imødekomme forespørgsler. Ligeledes ved behov for arkiv eller lagerplads. Kontakt os gerne for særlige løsninger.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte udlejningsafdelingen på:

udlejning@diakonissen.dk

Telefonnummer: +45 38 38 42 70

 

Læs mere om lejere på Diakonissestiftelsen