Erhvervslejemål på Diakonissestiftelsen

Diakonissestiftelsen er førende inden for udlejning af erhvervslokaler på Frederiksberg. Vi har en stor portefølje af erhvervslejemål og mange års erfaring og ekspertise inden for det sundhedsfaglige område med udlejning til organisationer, privatpraktiserende speciallæger, psykologer, speciallægecenter, ultralyds- og røntgenklinik. Som erhvervslejer bliver du en del af et stærkt, sundhedsfagligt fællesskab.

Vil du bo attraktivt med en god beliggenhed i et sundhedsfagligt miljø, så har vi lejemål i mange størrelser, fra 10 til 1.500 kvm. hvor virksomhed eller organisations behov kan rummes. Vi kan tilbyde fordelagtige faciliteter som

Hvad enten du søger egen klinik, klinikfællesskab eller har brug for en hel etage, så har vi et bredt udvalg. Du er velkommen til at kontakte os for kvalificerede løsningsforslag som virksomhed, organisation eller enkeltperson.  

Diakonissestiftelsens erhvervslejere

Her kan du se en oversigt over sundhedsfaglige og kirkelige lejere, organisationer og foreninger.

Billedet viser et luftfoto af Diakonissestiftelsen.

Den farvede del af billedet viser Diakonissestiftelsens område.

Udvalgte ledige lejemål

Se eksempler på:

Ønsker du et særligt indrettet lejemål hjælper vi meget gerne med at imødekomme forespørgsler. Ligeledes ved behov for arkiv eller lagerplads. Kontakt os gerne for særlige løsninger.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte udlejningsafdelingen på:

udlejning@diakonissen.dk

Telefonnummer: +45 38 38 42 70

 

Læs mere om lejere på Diakonissestiftelsen