Personale og faciliteter

Personalegruppen består af speciallæger, sygeplejersker, fysioterapeuter, hospicepræst, socialrådgiver, musikterapeut samt teknisk-administrativt personale.  Personalet udgør det tværfaglige team og arbejder ud fra antagelsen om, at alles viden er nødvendig for at sikre det bedste forløb for patienten og dennes pårørende. Alle er med til at skabe et levende, tillidsfuldt og trygt miljø, som hjælper patienten til at leve så aktivt som muligt, også selvom det er et liv med døden i vente. 

35 - 40 meget engagerede frivillige supplerer de professionelles indsats og er med at til at gøre en positiv forskel for alle på Hospice.

Hospice har 16 enestuer med eget bad og toilet. Værelserne er møblerede og holdt i lyse og rolige farver. Der er trådløst internetadgang, TV og musikanlæg. Derudover er der lyse og venlige fællesrum, som alle husets brugere er velkomne til at benytte. Til Hospice hører en tagterrasse og en indre gårdhave.  Pårørende er velkomne hele døgnet og har mulighed for at overnatte på en sovesofa på patientstuen. 

Diakonissestiftelsens Hospice er røgfrit. De indlagte patienter har dog mulighed for at ryge udendørs.

 

 

Billedgalleri