Det unikke ved vores seniorboliger er fællesskabet...

Foto: Hampus Berndtson

Fællesskabet | Boligerne | Priser | Venteliste | Galleri | Husorden og praktisk information

 

Fællesskab

Når du bor i Diakonissestiftelsens seniorboliger har du din egen individuelle bolig og adgang til mange fællesfaciliteter. Du indgår i et fællesskab, hvor alle støtter hinanden i det daglige - og er hinandens sociale netværk - og sammen med resten af Diakonissestiftelsen er du en del af det sociale fællesskab, hvor de mange studerende og frivillige er med til at sætte et helt særligt præg på livet og aktiviteterne på stedet.

Du kan være med til at arrangere koncerter, foredrag, rejser og andre kulturoplevelser. Du kan organisere en madklub, et yogahold, en løbegruppe, eller hvad der nu giver dig glæde og energi. Og du kan gøre noget godt for andre mennesker – som mentor, besøgsven, frivillig i Loppeshoppen eller i en af de mange andre sammenhænge, hvor vi på Diakonissestiftelsen mødes på tværs af alder og livssituation.

Fælleslokale

Beboerforeningen har et dejligt, nyindrettet fælleslokale. Det ligger i kælderetagen i den gamle hovedbygning med direkte adgang fra haven. Fællesrummet indeholder et lækkert køkken, hvor der kan arrangeres fællesspisning for 35-40 personer ad gangen, og derudover kan rummet bruges til andre sociale aktiviteter.

Ud over de fælles aktiviteter, som beboerforeningen og andre på Diakonissestiftelsen organiserer, forventer vi, at beboerne i seniorboligerne hjælper hinanden som gode naboer.

Det hyggelige liv på Diakonissestiftelsen

På Diakonissestiftelsen er det gode liv i centrum - hvad enten det drejer sig om kvaliteten i hjemmet, omgivelserne eller det sociale.

Boligerne ligger i et frodigt haveanlæg, som indgår i den fælles have. I de grønne udendørsarealer er der lagt vægt på hyggelige opholdskroge til beboerne. Haveanlægget er indrettet med masser af plads til udendørs aktiviteter så som kroket, petanque, tai-chi, eller hvis I bare vil nyde roen i området. For beboere med grønne fingre er der bærbuske og frugttræer samt mulighed for at indrette bede med blomster, krydderurter, tomater osv.

Foto: Hampus Berndtson

Foto: Hampus Berndtson

Foto: Hampus Berndtson

Foruden de aktiviteter, der foregår på Diakonissestiftelsen, er alle tænkelige kulturtilbud lige ved hånden på Frederiksberg.

Inden for gåafstand finder du for eksempel:

Bibliotek
Frederiksberg Hovedbibliotek

Biograf
Falkoner Biograf

Haver og parker
Frederiksberg Have
Haveselskabets Have
Zoologisk Have

Teatre
Aveny Teatret
Betty Nansen
Edison
Riddersalen
Nørrebro Teater (Frederiksbergscenen)

Museer og udstillinger
Møstings Hus
Storm P. Museet
Revymuseet

Motion
Frederiksberg Svømmehal
Kedelhallen, Nyelandsvej
OK-Klubben 


Med cykel eller bus kan du desuden nå: Frederiksberg Idrætspark, Frederiksberghallerne, Mariendalsvejhallen og Bülowsvejhallen, Landbohøjskolens Have, Prøvehallen i Valby og mange, mange flere kultur- og fritidstilbud.

Diakonissestiftelsen | Udlejning@diakonissen.dk