Venteliste til seniorboliger

Der er stor efterspørgsel på vores seniorboliger. Lige nu er der ingen ledige boliger.

For at komme i betragtning til en seniorbolig på Diakonissestiftelsen beder vi dig udfylde nedenstående kontaktformular, så vi kan optage dig på vores venteliste.

Felter med (*) skal udfyldes

(dd. mm åååå)
(gade, nummer)
Du vil bevare din anciennitet på ventelisten som passiv, men vil ikke modtage tilbud om boliger før du henvender dig hertil for at blive registreret som aktiv boligsøgende.
Jeg er fyldt 55 år på indflytningstidspunktet. Jeg har ingen hjemmeboende børn på indflytningstidspunktet. Jeg er selvhjulpen (ikke visiteret til personlig pleje).

Behandling af personlig data

Vi behandler dine personlige oplysninger til det formål at skrive dig op på ventelisten til Diakonissestiftelsens seniorboliger. Vi deler ikke dine oplysninger med nogle. Vi sletter dine oplysninger, hvis du ikke længere ønsker at stå på ventelisten. Vi tager hele tiden de passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger er beskyttede og for at slette dem på en sikker måde, når vi ikke længere har brug for dem. Dine rettigheder 1. Retsgrundlaget for brugen af dine oplysninger er dit samtykke, jf. artikel 6, stk. 1 (a) i EU’s persondataforordning. 2. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage med virkning for fremtiden ved at kontakte Diakonissestiftelsens DPO på dpo@diakonissen.dk. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det ikke nogen betydning for anden tilknytning til Diakonissestiftelsen. 3. Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, som vi har gemt af dig, ligesom, du har ret til at anmode om sletning af oplysninger eller begrænsning af brugen af dine oplysninger. 4. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores brug af dine oplysninger.