Link til Uddannelsen

Link til Karriere

LInk til Klinik

Link til FAQ

Link til optagelse

Link til studievejledning

Link til forskning

Link til studiemiljø

Link til internationalisering

Link til kontakt

Link til GDPR

Optagelse

Du søger om optagelse via linket optagelse.dk.

Ansøgere i kvote 1

  • Ansøgningsfrist: 5. juli inden kl. 12.00
  • Du bliver optaget på baggrund af din gymnasiale eksamen

Ansøgere i kvote 2

  • Ansøgningsfrist: 15. marts inden kl. 12.00
  • Du bliver individuelt vurderet i forhold til de kvote 2-kriterier, som det enkelte uddannelsessted har fastsat

Læs mere om optagelse, adgangskvotienter, love og regler her.

Vil du arbejde og samarbejde med mennesker?

Som sygeplejerske har du mange muligheder for at arbejde alsidigt med mennesker og sygepleje i både Danmark og i udlandet. Du får muligheden for at arbejde med børn, voksne og gamle. Og din arbejdsplads kan være både på hospitaler, på hospice, hos praktiserende læger, i medicinalbranchen eller direkte i borgernes hjem. Du kan også få arbejde i en humanitær organisation i udlandet.

På Diakonissestiftelsens sygeplejerskeuddannelse vil du få en solid viden og opnå kompetencer indenfor sundhed og sygdom. Vi er et sted med en lang historie og et stærkt værdigrundlag og er kendt for en stor faglighed og et medmenneskeligt værdisæt. Når du er færdig som sygeplejerske her hos os, har du fået den sygeplejefaglige viden, de praktiske færdigheder og den menneskelige indsigt, der skal til for at arbejde professionelt på et højt niveau.

Røgfri skoletid

På Uddannelsescenter Diakonissestiftelsen har vi røgfri studietid, røgfri skoletid og røgfri arbejdstid for studerende og elever og medarbejdere.

Læs mere om den nye rygepolitik her.

Billedet viser en kvinde med et skilt.

Der må ikke benyttes nogen former for tobak eller tobakslignende produkter, når elever og studerende er i skole eller på deres studie.

Overflytning

Søger du overflytning fra din nuværende uddannelsesinstitution, kontakt studievejleder Eva Aggernæs via e-mailadressen: evsa@ucdiakonissen.dk 

Nyheder fra sygeplejerskeuddannelsen

Billedet viser tre sygeplejestuderende, der går på en hospitalsgang. Billedet viser to sygeplejeelever, der taler ved en computer.

Coronavirus

Vi opfordrer alle ansatte, beboere, patienter og frivillige til stadig at overholde Sundhedsstyrelsens seks gode råd og vaner for at undgå smitte med coronavirus: Bliv vaccineret. Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer. Hold afstand. Luft ud og skab gennemtræk. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit. Gør rent, særligt overflader som mange rører ved.

Du kan finde mere information via dette link til Sundhedsstyrelsen: www.sst.dk/corona

Følg med på Facebook

Hvor bor vi?

Diakonissestiftelsen Sygeplejerskeuddannelse
Peter Bangs Vej 3A
2000 Frederiksberg

Telefon

38 38 44 00