Hverdagslivet på Salem

På Salem plejehjem er det vores mål at skabe rammer for et udfordrende og ældrevenligt miljø, der tager udgangspunkt i den enkeltes beboers ønsker.

Hverdagen skal gerne, så vidt muligt, ligne den hverdag, man forlod i sit hjem. Det skal være et rart sted at være, både for beboerne og personalet - det skal være et nyt hjem. Boligerne indrettes med jeres egne møbler, og vi søger at skabe et hjemligt miljø på fællesområderne.

Musik og bevægelse er en vigtig del af hverdagen på Salem. Foto: Mette Frid Darré.

Salembladet 

Salembladet fortæller hver måned om aktiviteter og begivenheder på Salem. Her finder du også månedens menu. Hent bladet her som pdf:

Aktivt hverdagsliv

I hverdagen er livet på Salem fyldt med spændende udflugter, dans, litteraturklub, sangquiz og kreative tiltag. Det er vigtigt at beboerne selv har mulighed for at til- og fravælge aktiviteter i hverdagen.

Mad og måltider

Salem råder både over en café med udsigt over Gentofte sø og fælles spisestuer, hvor alle måltider leveres fra Salems køkken. På Salem planlægges månedsmenuen efter beboernes ønsker og behov. Til store arrangementer og højtider vælger et beboerudvalg hvilken menu som skal serveres.

Café Salem har åbent mellem kl. 11.30 og 13.00 på hverdage samt kl. 12.00 til 13.00 i weekenden (dog ikke d. 24.12.). Hver dag serverer vi varm mad, lun ret, smørrebrød, salat, kaffe og kage. Aftensmad fra Café Salem skal forudbestilles tre dag før kl. 12.00 direkte til Salems køkkenmedarbejdere på tlf. 3998 8652. Aftensmaden fra caféen skal spises i boligerne, da caféen er lukket for gæster udefra om aftenen. På helligdage og i ferier kan der være ændringer i åbningstiderne. Caféen er tiltænkt pårørende til beboere på Salem, Kløckershave og andre med tilknytning til Salem.