Vores nye genbrugsbutik Loppeshoppen åbner i Valby

2. juni 2016


- Vi har længe ønsket at åbne en ny butik i Københavnsområdet, og endelig har vi fundet det helt rigtig lokale her i Valby. Loppeshoppen er en modebutik med unikke genbrugsfund og brugsgenstande udvalgt i forhold til tidens trends. Men butikken er i lige så høj grad rammen for et lokalt fællesskab. Her kan folk mødes og udfolde deres kreativitet, nyde en kop kaffe og opleve et nærvær, man måske ikke har ellers i sin hverdag, siger Trine Høst, projektleder og ansvarlig for Loppeshoppen i Valby. 

Fredag d. 10 juni åbner Diakonissestiftelsens nye genbrugsbutik "Loppeshoppen" i Valby. Efter flere ugers ombygning og istandsættelse kan der endelig åbnes op for kunder, naboer, frivillige m.m., og der er lagt op til et brag af en festlig dag. 

Fra kl. 10 vil der i dagens anledning være stort åbent hus arrangement, med efterfølgende åbningstale af Diakonissestiftelsens adm. direktør Anne Mette Fugleholm kl. 16.00. 

Hele dagen vil være fyldt med liv i butikken, festlige konkurrencer og lidt godt til ganen.

Loppeshoppen i Valby er bygget op på det samme stærke værdigrundlag som butikken på Frederiksberg. Her skal man kunne gøre et godt fund – og en forskel for nærmiljøet. 

Læs pressemeddelelse: Ny kvalitetsgenbrug skaber fællesskab i Valby