Ny kommunikationschef på Diakonissestiftelsen

2. februar 2023

Det bliver en erfaren kommunikatør og leder, der fra starten af marts påtager sig jobbet som kommunikationschef i den 160 år gamle stiftelse på Frederiksberg.

Billedet viser portrættet af en mand.

Flemming Schultz er ny kommunikationschef hos Diakonissestiftelsen fra 1. marts. Foto: Lina Ahnoff.

Af Thomas Wittrup // thwi@diakonissen.dk

Den 1. marts 2023 tiltræder Flemming Schultz som chef for kommunikationsafdelingen på Diakonissestiftelsen. Han kommer til jobbet med erfaring fra lignende chefstillinger hos blandt andet Børnerådet, Metropol (Københavns Professionshøjskole), Mødrehjælpen og senest, LOKK – Landsorganisation af Kvindekrisecentre. Han glæder sig til nye udfordringer og arbejdet med Diakonissestiftelsens mange forskellige afdelinger:

”Diakonissestiftelsen er et fyrtårn inden for sit brede virkeområde, og hver eneste dag gør stiftelsens medarbejdere og frivillige en forskel i mange menneskers liv. Den indsats og det værdifællesskab glæder jeg mig til at blive en del af. Jeg ser også frem til at synliggøre resultaterne for omverden og bringe Diakonissestiftelsens helt særlige miks af tradition, innovation og kvalitet i spil som inspiration i den vigtige debat om fremtidens velfærdssamfund,” siger Flemming Schultz om det nye job.

Den nye kommunikationschef er uddannet cand. mag. i historie og har en master-uddannelse i professionel kommunikation fra Roskilde Universitet. Han kommer til jobbet med en stor bredde af kommunikationsfaglige kompetencer og fortæller, at han lægger vægt på at skabe resultater gennem god dialog med både interne og eksterne interessenter.

Konstitueret administrerende direktør Janne Elsborg er glad for ansættelsen:

”Flemming Schultz kommer til Diakonissestiftelsen med en betragtelig erfaring fra organisationer med et stærkt værdisæt i arbejdet for - og med - mennesker. Vi får en kommunikationschef og kollega med solide faglige, ledelsesmæssige og strategiske kompetencer. Vi glæder os til at byde Flemming velkommen og ser frem til samarbejdet.”

Fakta

  • Flemming Schultz er ansat som kommunikationschef fra 1. marts 2023.

  • Han er uddannet cand. mag. i historie og har en master i professionel kommunikation.

  • Diakonissestiftelsen er en non-profit erhvervsdrivende fond med over 155 års erfaring i at uddanne og drage omsorg for mennesker.

  • Diakonissestiftelsen beskæftiger ca. 450 medarbejdere og 200 frivillige og har tilbud og aktiviteter inden for ni områder: Uddannelse, Plejehjem og hjemmepleje, Hospice, Social psykiatri, Børnehuse, Genbrug, Konference og alterbrød, Kirke og diakoni samt Udlejning.