Herreevent med stil

4. april 2017

Armani, Hugo Boss, Giewes & Hawkes, Ralph Lauren, René Lezard

- Det er bare et udpluk af de ’high end’-mærker, du kan få med dig hjem til stilet herreevent i Loppenshoppen på Valby Langgade!

Loppeshoppen har inviteret genbrugs-connoisseur Martin Fjording til at stå klar med tips og tricks til genbrugskøb og herrepåklædning torsdag d. 20. april kl. 17-19. Martin, der har mere end 30 års erfaring med at købe genbrugstøj, er særligt interesset i klassisk herremode, herre-ekvipering, og old school ting og sager.

”Du kan finde nogle vanvittig fede ting i genbrug. Dior, Cerrutti, Burberry, men også andre mærker af rigtig god kvalitet som f.eks. Ralph Lauren, Tiger of Sweden og Fred Perry, eller gamle danske håndsyede ting som Hobson-habitter og Haakon Christensen. Fede ting til ingen penge – noget af det kan du slet ikke kan få i butikkerne mere. Og så er det jo tøj af en kvalitet, der næremst ikke er til at slide op”, siger Martin Fjording

Så er du herre med stort H, eller kvinde med sans for stil og genbrug, så slæb din mand med ind i butikken og pluk lækre varer ned fra bøjlerne:

Torsdag den 20. april kl. 17-19

I Loppenshoppen, Valby Langgade 72, 2500 Valby

Til eventen kan du finde alt fra habitter, herrejakker, skjorter og frakker til lædertakser og strikvarer.

Find Loppeshoppen på sociale medier:      

 

Gør et fund – og en forskel!