DHL Stafet helt frivilligt

4. september 2019

Hvert år i august løber eller går mange de 5 km til DHL Stafetten – helt frivilligt. Hos Diakonissestiftelsen er der endda nogle, som gør det helt frivillig-frivilligt.

Når Diakonissestiftelsen løber DHL Stafet er holdene en skønsom blanding af ansatte, studerende og frivillige, som alle bærer logo-duen på brystet. Foto: Thomas Wittrup.

Af Thomas Wittrup // thwi@diakonissen.dk

For mange virksomheder handler DHL Stafet hvert år i Fælledparken om at give medarbejderne en hyggelig aften med motion, fællesskab og grillmad. Det gør det også hos Diakonissestiftelsen. Men her er deltagerne ikke kun medarbejdere og studerende, de er også frivillige.

”De frivillige er en vigtig del af Diakonissestiftelsen og præger hver dag vores arbejde med deres tid og engagement. Det er derfor helt naturligt, at de også er en del af vores DHL Stafet-hold,” lyder det fra frivillighedskonsulent Ida Maria Vestergaard Petersen, som også er DHL-tovholder.

I år var i alt 191 motionister tilmeldt Diakonissestiftelsens hold. 16 af dem var frivillige, som løb og gik for blandt andet Kirke og diakoni, Hospice og Kommunikation.

”Vi er en lille afdeling, som har lidt svært ved at nå op på et femmandshold. Så vi topper op med et par frivillig-fotografer, som arbejder med sociale medier i vores genbrugsbutikker. De er en del af holdet – både på kontoret og på plænen i Fælledparken,” siger kommunikationschef Karen Grønkjær Kjeldsen.

Hos Kirke og diakoni var der frivillige nok til et fuldt gå-hold og et par friske løbere. Foto: Thomas Wittrup.

Kommunikations satte sin lid til frivillige kræfter fra frivilligfotograferne Sara og Iben (nr. 3 og 4 fra venstre). Foto: Simon Jansfort.

På ruten handler det om at sætte det ene ben foran det andet. Her er frivillighedskonsulent Ida Maria Vestergaard Petersen (t.v.) i front sammen med frivillige Pernille Rosengaard Madsen. Foto: Iben Lund Gravesen.

Læs mere om frivillighed på Diakonissestiftelsen