Århundredets Kor synger sæsonen af

6. juni 2019

Kom til afslutningsevent med Århundredets Kor den 18. juni kl. 17-18 i Emmauskirken.

Kom i godt humør sammen med Århundredets Kor den 18. juni i Emmauskirken. Foto: Thomas Wittrup.

Af Karen Grønkjær Kjeldsen // kakj@diakonissen.dk

Der er alle muligheder for at komme i godt humør i selskab med Århundredets Kor den 18. juni. Koret har sunget sammen siden starten af året og har arbejdet med sange fra det seneste århundrede. Oplev for eksempel’Dream a little dream of me’ fra 1930erne og Michael Jacksons ’Heal the World’ fra 1990erne.

Bobler og fællessang
”Koret har fra begyndelsen været tidsbegrænset, og vi har arbejdet på kryds og tværs af genrer og generationer. Alle har kunnet deltage, man skulle bare kunne læse og kunne stå op i halvanden time,” fortæller organist og korleder Simon Jansfort fra Kirke & Diakoni på Diakonissestiftelsen.

Til afslutningseventen vil koret opføre tidsløse sange fra det seneste århundrede, og der vil også være fællessange, hvor publikum kan deltage. Der bliver serveret snacks og bobler, og det er gratis at deltage.

Gospel, som du ikke har oplevet det før
Næste korsæson begynder i september, og her bliver temaet ’Gospel i ny forklædning’. Og her kan man også være med, hvis man er en af dem, der ikke er vild med gospel.

Tag del i sangglæden til næste sæson. Foto: Thomas Wittrup.

”Gospel rummer en fællesskabsfølelse, energi og sangglæde, som alle kan få noget ud af. Sangene er meget tilgængelige, også for mindre øvede sangere, og så er det festlig og kropslig musik,” konstaterer Simon Jansfort.

’Gospel i ny forklædning’ starter op den 10. september kl. 16 i Emmauskirken. Det er gratis at deltage, og alle aldre og nationaliteter kan være med.

Fakta:

  • Århundredets Kor holder afslutningsevent den 18. juni kl. 17-18 i Emmuskirken. Det er gratis at deltage og alle er velkomne.

  • Koret synger tidløse sange fra det seneste århundrede.

  • Fra 10. september begynder et nyt tidsbegrænset kor: ’Gospel i ny forklædning’. Det er gratis at deltage, og alle kan være med.

Læs også: