3K - en tværfaglig uddannelse med muligheder

28. juli 2017

Diakonissestiftelsen har ledige pladser på 3K-uddannelsen med start 1. september 2017. Søg ind og opbyg kompetencer inden for undervisning, iværksætteri, formidling, projektledelse og mere til!

3K er en 4-årig professionsbacheloruddannelse, der åbner døre for spændende titler som f.eks. projektleder, frivillighedskoordinator og integrationsmedarbejder. Uddannelsen fokuserer på udvikling og synergi mellem flere fagområder og byder på fag inden for Kristendomskundskab, Kultur, Organisation og ledelse, Virksomhedskommunikation i værdibaserede organisationer samt pædagogik/didaktik. De tre K'er står for kristendom, Kultur og Kommunikation.

Studerende har rig mulighed for at engagere sig i frivillighedsområdet og skal i praktik undervejs i forløbet. 

Mette Frid Darré er 3K-studerende og bliver snart færdig med sin uddannelse:

”På 3K har jeg været rigtig glad for kommunikationsundervisningen. Både selvstændige opgaver og min praktikperiode har givet mig indblik i sociale medier, og hvordan man kommunikerer med sin målgruppe – hvad enten målgruppen er en del af en kirkelig menighed eller frivillige i en organisation,” siger Mette Frid Darré, der vil bruge uddannelsen til at finde et job, hvor hun arbejder med sociale medier i en social organisation eller socialøkonomisk virksomhed.

Med en bachelor i 3K har du i fremtiden mulighed for at gøre karriere inden for både kirkelige og ikke-kirkelige organisationer i Danmark og internationalt.

Merete Røll Lærke, programleder i ungdommens Røde Kors siger:
"Som mellemstor NGO ser vi et stort potentiale i 3K-uddannelsen. Forståelse for projektarbejde og civilsamfundets særlige muligheder og udfordringer er meget relevante kompetencer i forhold til at arbejde i en organisation som vores."

Søg en ledig plads inden 6. august 2017

Sådan gør du:

  • Ansøg online via ansøgningsportalen og vedhæft dokumentation for, at du opfylder adgangskravene. Adgangskravene skal opfyldes for at komme i betragtning til en ledig plads.

Bemærk: Diakonissestiftelsen udbyder 3K i samarbejde med professionshøjskolen Metropol, hvorfor du søger via deres ansøgningsportal. Både ansøgere, der normalt skal søge i kvote 1 og kvote 2, kan søge ind. Vi modtager ikke ansøgninger pr. e-mail eller i papirform.

Læs mere: