> Tilbage til SOSU-uddannelsernes forside

Inden du søger optagelse

Inden du søger optagelse, skal du være opmærksom på, at der er forskel på, om du søger optagelse på et grundforløb eller et hovedforløb.

Grundforløb

Ønsker du at søge ind på Grundforløb 1 eller Grundforløb 2, er det Social- og sundhedsuddannelserne på Diakonissestiftelsen, der er ansvarlig for dit uddannelsesforløb. Det betyder, at du skal søge ind via www.optagelse.dk til en ungdomsuddannelse.

Næste Grundforløb 2 starter den 25. januar 2021.

Søg optagelse her:

www.optagelse.dk

Hvis du kommer direkte fra 9.-10. klasse, skal du logge ind med det UNI-login, du har fået fra din skole. Er du over 18 år, skal du bruge dit NEM-ID.

Ansøgningsfrist til Grundforløb 2: 4. januar 2021.

OBS: Vi har optagelsesprøve i dansk den 14. december 2020 og i matematik den 15. december 2020. Du skal søge ind senest den 1. december hvis du ikke har bestået dansk og /eller matematik på 9. klasses niveau. 

 

 

 

 

 

 

Hovedforløb

For at blive optaget på et Hovedforløb skal du være ansat som elev. Det betyder, at du skal starte med at søge en elevstilling som enten hjælper- eller assistentelev. Diakonissestiftelsens Social- og sundhedsuddannelser samarbejder med Frederiksberg kommune, der løbende slår elevstillinger op.

Link til elevstillinger i Frederiksberg Kommune:

job.frederiksberg.dk

Arbejdsgivererklæring:

Arbejdsgivererklæring

Elever, der har erfaring fra fx plejecenter eller hjemmeplejen bedes udfylde ovenstående arbejdsgivererklæring og medbringe den til skolen i forbindelse med Realkompetencevurdering.

Elevansvarlig i Frederiksberg kommune:

Leila Chéhadé

E: lech01@frederiksberg.dk

T: 28 98 33 05

Læs også: