Facility Management

    

Facility management består af en elektriker, en blikkenslager, en maler og en tømrer og har kontor og værksted i kælderetagen på Peter Bangs Vej 1B.

Afdelingen har ansvaret for den bygningsmæssige og tekniske vedligeholdelse samt fornyelse af Diakonissestiftelsens bygninger på Frederiksberg. Endvidere har afdelingen ansvaret for renovationen og alterbrødsmaskinens funktion. Afdelingen varetager desuden sekretærfunktionen for alterbrødsbageriet.

Vi sørger for tilbud og håndværkere udefra samt afholder byggemøder og lignende. Vi varetager også driften og opdateringen af de elektroniske låse, der er installeret rundt omkring på Diakonissestiftelsen.

Afdelingens håndværkere servicerer egne afdelinger og lejerne ved reparation eller udskiftning af utætte vandrør, vaske, radiatorer og defekte elektriske installationer. Afdelingen udskifter elpærer og lysstofrør samt foretager daglig vedligeholdelse af diverse hårde hvidevarer og andre elektriske og mekaniske apparater efter aftale.

Sidder en person fast i en elevator, er det vores maskinvagt, der kommer og hjælper personen ud. Det er også maskinvagten, der assisterer, hvis en dør går i baglås. Maskinvagten går på skift mellem de ansatte.


Nødsituation

Akut behov for hjælp ved nødsituation,  uden for normal telefontid, kontakt
telefon: 29 26 65 22

Telefonen er åben som nødtelefon hele døgnet.