Danmarks første og eneste alterbrødsbageri

Diakonissestiftelsen har bagt alterbrød – også kaldet oblater – siden 1877. I gamle dage var det diakonisser, som stod for bagningen, hvilket var en yderst omstændelig proces, hvor brødet først blev bagt i et slags vaffeljern, herefter fugtet og udstandset, for til sidst at blive tørret i en ovn.  

Fra vores moderne alterbrødsbageri i dag og fuldautomatiske bagemaskine pakker vi ca. 30.000 alterbrød dagligt, hvilket svarer til 3 millioner alterbrød årligt. Alterbrødene bages med økologisk mel, og der arbejdes på at bage alterbrød, som er glutenfri. 

Vi leverer alterbrød til kirker i hele Danmark og til udlandet. 

Her kan du bestille brødet, og læse mere hvis du har lyst til at komme på rundvisning.

Bestilling

Alterbrød kan købes direkte fra en vore grossister. Du kan også bestille her. Mindste levering er to ruller. Alle priser er plus moms og fragt.

  • Ved køb af 12 ruller eller derunder er prisen kr. 140,- per rulle
  • Ved køb af mellem 20-40 ruller er prisen kr. 132- per rulle
  • Ved køb af 50 ruller og derover er prisen kr. 125,- per rulle


Bestil her

Kontrol

Alterbrødsbageriet har fået elite-smiley i forbindelse med Miljø- og Fødevareministeriets fødevarekontrol. Seneste kontrolrapport: 20. februar 2017.

   

Rundvisning

Har du lyst til at se alterbrødsbageriet? På Diakonissestiftelsens rundvisninger kommer du forbi bageriet, ser den store bagemaskine, får hele historien og selvfølgelig muligheden for at smage. 

Se mere om rundvisninger på Diakonissestiftelsen