Ny vicedirektør og forstander

11. december 2023

Jesper Rønn-Simonsen bliver ny vicedirektør og forstander på Diakonissestiftelsen.

Billedet viser en mand.

Jesper Rønn-Simonsen bliver ny vicedirektør og forstander på Diakonissestiftelsen. Privatfoto.

Af Thomas Wittrup // thwi@diakonissen.dk

Jesper Rønn-Simonsen tiltræder i foråret en nyoprettet stilling som vicedirektør og forstander for den 160 år gamle velfærdsorganisation på Frederiksberg.

Bestyrelsesformand Mogens Madsen siger om ansættelsen:

”Jesper Rønn-Simonsen kommer til Diakonissestiftelsen med både faglige og menneskelige kompetencer, som flugter fint med de værdier og ambitioner, vi arbejder med som velfærdsorganisation. Den nye stilling som både vicedirektør og forstander er en kompleks opgave, som vi har stor tillid til, at Jesper er den rette til at løfte. Vi ser meget frem til samarbejdet.”

Jesper Rønn-Simonsen har en uddannelsesbaggrund som HD(O) og MBA og er i dag direktør for Dialog mod Vold – en organisation under Askov Fonden.

Fra 2010 til 2020 var han udviklingschef i Kirkens Korshær, hvor han tilegnede sig en bred erfaring med det diakonale grundlag i arbejdet med socialt udsatte.

Jesper Rønn-Simonsen begynder i det nye job 1. marts 2024, hvor han som forstander efterfølger søster Merete Pelle Poulsen, der i slutningen af januar 2024 går på pension efter 35 års virke som forstanderinde på Diakonissestiftelsen.

Fakta

  • Diakonissestiftelsen ledes af en professionel bestyrelse. Formand for bestyrelsen er Mogens Madsen.

  • Diakonissestiftelsen driver uddannelsescenter, plejehjem, hjemmepleje, socialpsykiatri, børnehuse, hospice, aflastningspladser, genbrugsbutikker og erhvervsudlejning.

  • Diakonissestiftelsen er en non-profit erhvervsdrivende fond med 160 års erfaring i at uddanne og drage omsorg for mennesker.