Internationalisering


Internationalisering omfatter muligheden for at tage en del af uddannelsen i udlandet, men en lige så væsentlig dimension er internationalisering i Danmark. At tænke internationalt er i dag vigtigt for sygeplejersker og sygeplejefaget, da verden bliver mere og mere sammenkoblet.

Udveksling og studier i udlandet

Udveksling og studier i udlandet er en mulighed for internationale studenter at opleve København, vores skole og det Danske sundhedsvæsen. Det er ligeledes en mulighed for vores studerende til at udbygge deres uddannelse ved en uddannelsesinstitution i udlandet, som en del af deres studium.

Indrejsende internationale studerende som ønsker ophold ved UC Diakonissestiftelsen

Hvis du er studerende i udlandet og ønsker et ophold ved UC Diakonissestiftelsen, findes der muligheder for både at indgå i skolens teoretiske forløb, samt ophold i klinisk praksis. For yderligere information, venligst kontakt skolens internationale koordinator.

Studieophold i udlandet for UCD-studerende

Som studerende ved UC Diakonissestiftelsen har du gode muligheder for at komme til udlandet. Skolen tilbyder lukrative studieophold hos vores samarbejdspartnere i Japan, Nepal, Tanzania, Panama, Sydafrika og Norden.

Kontakt

Jan B. W. Pedersen

International koordinator
T: 38 38 44 44
E: IC@ucdiakonissen.dk