Livet og hverdagen på Søster Sophies Minde

Dagligdagen på Søster Sophies Minde består af mange aktiviteter, traditioner og hyggeligt fælles samvær. 

Vi har en livsbekræftende indstilling, og hver dag skal være fyldt med glæde og noget at stå op til, både daglige, fælles måltider, hjemlig hygge og et væld af aktivitetstilbud.

Søster Sophies Minde har en dejlig have, som vi ofte nyder og opholder os i. Vi gør f.eks. noget ud af at sanseopleve naturen og blomsterne, og vi spiser sammen på terrassen, når vejret er til det.

Vi besøger ofte Zoologisk Have. Foto: Karen Grønkjær.

Vi er så heldige at have et meget spændende lokalområde. Det betyder, at vi ofte besøger Zoologisk Have, Søndermarken, Frederiksberg Have, Cisternerne og Porcelænshaven og spiser smørrebrød på Cafe Lindevang.

Ind imellem deltager pårørende også i aktiviteterne og på turene. Samarbejdet med pårørende betyder meget for os.

Mad og måltider

Mad er vigtig for en god livskvalitet og skærper sanserne duft og smag. Du har mulighed for at købe tre måltider om dagen, og du kan vælge det til og fra, helt som du har lyst.

Vi bruger gerne vores skønne have til at komme udenfor at spise.

Vi får ofte dejligt besøg af børnene fra Diakonissestiftelsens børnehus Louisegården.

Rehabilitering og meningsfulde aktiviteter

Hver dag skal være fyldt med glæde og muligheden for oplevelser. Vi har et væld af aktiviteter fra cykelture til fredagsbar - mange af dem er drevet af vores skønne frivillige.

Samarbejde med pårørende

For at sikre den enkelte beboers livskvalitet og oplevelse af selvstændighed, vægter vi samarbejdet med de pårørende meget højt. Hos os er pårørende altid velkommen og har mulighed for at overnatte på et gæsteværelse.

Til vores grillfester deltager både beboere, pårørende, personale og frivillige.

Livets afslutning

Livet skal leves, hele livet - det er vores grundlæggende indstilling i dagligdagen på Søster Sophies Minde. Når livets afslutning nærmer sig, skal dette foregå værdigt og omsorgsfuldt.