Loppeshoppen barsler

5. april 2016

Diakonissestiftelsens succesfulde genbrugsbutik Loppeshoppen på Frederiksberg barsler i maj måned med en lillesøster på Valby Langgade 72 i Valby.

I butikken kan du være heldig at finde den unikke kjole til brylluppet eller lige den retro-kaffedåse, du mangler i samlingen. Vi har ikke bare genbrugstøj af høj kvalitet, men også legetøj, møbler, køkkenting og bøger.

Projektleder Trine Høst, Diakonissestiftelsen fortæller:

”Filosofien med Loppeshoppen er, at vi er meget mere end blot genbrug. Vores butikker er rum, hvor mennesker mødes. Hvor man kan udfolde sig kreativt, være noget for andre og drikke en kop kaffe. Kort sagt, rum med nærvær og plads til den enkelte - det håber vi også, at vores kunder kan mærke. I Loppeshoppen har vi fokus på at være bæredygtige og mindske vores affald. Det, vi ikke selv bruger, donerer vi videre til gavnlige formål.”

Loppeshoppen i Valby er blevet udviklet helt fra bunden af en flok frivillige ildsjæle og skal fremover i det daglige også drives af frivillige sammen med projektleder Trine Høst. Her vil den daglige drift bestå i at betjene kunder, sortere tøj, rekruttere nye frivillige, dekorere vinduer, lave events, PR m.m. Fælles for alle frivillige er, at man gør en forskel for andre, bliver del af et unikt fællesskab og opnår nye faglige og personlige kompetencer. Bliv frivillig

Loppeshoppen i Valby går på de sociale medier d. 13. april.
Loppeshoppen på Frederiksberg er der allerede. Følg os:

Læs mere om Loppeshoppen