Så er der kun en uge til regionsmesterskab i SOSU-skills – se programmet her!

19. oktober 2016

Regionsmesterskaberne i SOSU-skills løber af stablen d. 26. oktober 2016. Vi glæder os til at se alle deltagere, dommere og støttende tilskuere, når de fantastiske elever går på scenen!

SOSU-elever fra regionens skoler dyster d. 26. og 27. oktober om, hvem der har de bedste færdigheder inden for deres fagområde. Det er SOSU-assistenteleverne Lucas Landbo og Lena Tribini, der repræsenterer Diakonissestiftelsens SOSU-skole d. 26. oktober.

Sidste år blev Diakonissestiftelsen nummer to i regions-mesterskabet, så også i år er der høje forventninger:

Vinderne af regionsmesterskabet har mulighed for at gå videre til DM i Skills i Gigantium i Aalborg til januar. D. 27. oktober er det SOSU-hjælpereleverne Laura Kirkebjerg og Simone Jensen, der er på banen med deres skills - og de kan vinde regionsmesterskabet, men har ikke mulighed for at gå videre til DM.

Regionsmesterskaberne i SOSU foregår samtidig med Copenhagen Skills i Bella center. Derfor er begivenheden en god mulighed for at tjekke ud, hvad det vil sige at gå på en erhvervsuddannelse og hvilke situationer, man egentlig kan komme ud i inden for sit fag.

Du kan streame regionsmesterskaberne live her: http://livestream.com/ - Log ind og søg på SOSU

Se det fulde program her: