25 års venskab omkring Diakonissestiftelsen

2. november 2017

Diakonissestiftelsens Vennekreds fejrer sit 25-års jubilæum den 17. november 2017 med foredrag om humor og med korkoncert i Emmauskirken. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Af Karen Grønkjær Kjeldsen // kakj@diakonissen.dk

En gruppe af mennesker er så glade for Diakonissesstiftelsens arbejde, at de er medlemmer af en Støtteforening: Diakonissestiftelsens Vennekreds. Foreningen fejrer midt i november sit 25-års jubilæum, og alle er velkomne til fejringen.

”Vi markerer jubilæet i Emmauskirken med et foredrag om ’humor som overlevelse’. Erik Lindsø er en meget rost foredragsholder, og vi kan nok alle have glæde af at blive mindet om, at tingene går lidt lettere, når humoren kommer i spil,” fortæller Vennekredsens formand, Mona Bengtsson.

Efter foredraget synger KorNucopia. Koret synger både klassiske satser, viser, swing, pop og rock. Så de besøgende kan tage både latter og lette toner med sig hjem.

Fra kaffekander til flygel

Diakonissestiftelsens Vennekreds er en landsdækkende forening for alle, der ønsker at støtte Diakonissestiftelsens arbejde. Foreningen består af ca. 120 medlemmer, der yder økonomisk støtte til Diakonissestiftelsen ved indsamlinger, arrangementer og lignende.

”Vennekredsen er med til at finansiere stort og småt på Diakonissestiftelsen. Af de tunge poster kan nævnes messehagler og flygelet til kirken, og i den anden ende af skalaen har vi doneret kaffekander til Børnehuset Marthagården,” konstaterer formanden.

Erik Lindsø holder foredrag ved jubilæet for Diakonissestiftelsens Vennekreds. Han vil tale om Humor som overlevelse – om tilværelsens muntre alvor.

Som medlem af Vennekredsen bliver man inviteret til kulturelle arrangementer og aktiviteter på Diakonissestiftelsen, men jubilæumsarrangementet den 17. november kl. 19.00-21.30 er åbent for alle, og ingen tilmelding er nødvendig.

Mange er glade for Diakonissestiftelsens arbejde, nogle så meget, at de er med i Diakonissestiftelsens Vennekreds. Vennekredsen fejrer 25-års jubilæum 17. november. Foto fra dimission på SOSU-hjælper-uddannelsen.

 

Fakta:

  • Diakonissestiftelsens Vennekreds inviterer til 25-års jubilæum fredag den 17. november kl. 19.00-21.30 i Emmauskirken. Arrangementet er gratis og åbent for alle.
  • Erik Lindsø holder foredraget: ”Humor som overlevelse – om tilværelsens muntre alvor” og KorNucopia optræder med dirigent Stine Kobbersmed.
  • Der bliver undervejs serveret vin, vand og chips.
  • Diakonissestiftelsens Vennekreds er en landsdækkende forening for alle, der ønsker at støtte Diakonissestiftelsens arbejde.
  • Diakonissestiftelsen har 150 års erfaring med at uddanne og drage omsorg for mennesker.
  • Vil du også støtte Diakonissestiftelsen?