Om FrivilligLaboratoriet

Diakonissestiftelsen har en lang tradition for at samarbejde med frivillige, for at sikre den menneskelighed og nærhed, der er behov for i livets mange faser. Men som samfundet udvikler sig, ændres den måde som frivillige ønsker at engagere sig på, og derfor har vi valgt at undersøge, hvordan vi fortsat kan være et sted, hvor frivillige trives, og hvor de frivilligdrevne aktiviteter gavner brugerne bedst muligt.

FrivilligLaboratoriet – et projekt på Diakonissestiftelsen støttet af midler fra TrygFonden (2015-16) - har udviklet et sæt gratis ledelsesværktøjer, der skal klæde organisationer på til at kunne arbejde strategisk med frivillighed. Værktøjerne giver ledelsen den nødvendige information til, at kunne bakke op om og forstå frivillighedens egne mekanismer, samt give et indblik i, hvorvidt frivilligheden har effekt.

Ledelsesværktøjet består både af en test, der viser, hvad din organisation lægger vægt på i forhold til samarbejdet med frivillige, samt konkret information om de enkelte områder, som du skal have fokus på for at skabe et succesfuldt samarbejde med frivillige. Tag testen

Kontakt

Ida Vestergaard Petersen

Frivillighedskonsulent

E: idap@diakonissen.dk
M: +45 38 38 41 52