Frivillig korleder til kor for psykisk sårbare

Opslået: 15. november 2019   –   Ansøgningsfrist: Ansættelser sker løbende.

Vil du være med til at skabe fællesskab om korsang i et trygt og konkurrencefrit miljø?

Koret holder til i Diakonissestiftelsens kirke, Emmauskirken, hvor der står et flygel til rådighed.

Diakonissestiftelsen søger lige nu en frivillig korleder et par timer om ugen til et fantastisk kor med masser af godt humør og glæde ved korsang. Koret henvender sig til psykisk sårbare, som her finder et trygt fællesskab, hvor alle kan være med, og hvor der er frihed til at holde sig for sig selv i pausen, hvis man har brug for det.

Repertoiret er forskelligt fra gang til gang, og det handler primært om glæden ved musik og samvær. Koret synger sange fra mange forskellige genrer, så det vil være positivt, hvis du som korleder er åben for at prøve noget forskelligt. Koret mødes pt. én gang om ugen (mandag kl. 13:15–15:00) i Emmauskirken på Frederiksberg, hvor der står et flygel til rådighed. Der kan evt. ændres på tidspunkt og hyppighed, hvis det er nødvendigt for vores nye korleder.

Om koret:

  • Koret har 10-20 deltagere pr. gang.
  • Det er gratis at deltage i koret, og tilmelding er ikke nødvendig.
  • Koret giver ikke koncerter – fokus er at mødes i glæden ved at synge.
  • Der er andre frivillige tilknyttet koret, som hjælper med praktiske ting – bl.a. at sørge for kaffe i pausen.

Som korleder skal du:

  • Kunne begå dig blandt psykisk sårbare (Det forventes ikke, at du har samtaler med deltagerne om deres psykiske/sociale udfordringer, men du skal kunne rumme deres sårbarhed).
  • Have kvalifikationer som korleder (Koret er glade for rytmiske sange, men du kan selv være med til at præge repertoiret).
  • Kunne skabe ro og stabilitet omkring dig.
  • Der er intet akkompagnement, så evner som pianist er en fordel.

Du kan læse mere om at være frivillig på Diakonissestiftelsen her.

Kontakt præst og leder af Kirke og Diakoni Jan Nilsson for nærmere information pr. mail på jnni@diakonissen.dk eller pr. telefon på 20 62 45 03.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Diakonissestiftelsen:

På Diakonissestiftelsen handler det om mennesker – det har det gjort i over 150 år. Vi er en moderne organisation med et folkekirkeligt grundlag, og vores vision er at skabe livskvalitet ved at styrke det enkelte menneske.

Vi er en almennyttig, selvejende organisation og som sådan et privat alternativ til det offentlige og et non-profit alternativ til det private. Vi er et attraktivt tilbud for både brugerne og de aktører, som vi samarbejder med. Vi er fremtidens velfærdsleverandør inden for omsorg, pleje og rehabilitering af høj faglig kvalitet i form af hjemmehjælp, plejehjem, bofællesskaber for psykisk sårbare, hospice, udgående hospiceteam og mere til. Vi giver børn et sundt selvværd og uddanner fremtidens sundhedspersonale og kirke- og kulturmedarbejdere, der både udvikler stærke faglige kompetencer og medmenneskelige værdisæt. Medmenneskelighed spreder sig også i vores kirke, omfattende frivillighed og sociale arbejde. Vi ser altid mennesket.