Portræt af Lise - færdiguddannet 3K'er

Færdiguddannet 3K'er i 2011
Arbejder som kirke- og kulturmedarbejder i Herfølge Kirke

“Jeg ville visne, hvis jeg skulle sidde på et kontor, foran en skærm fra 8-16, 5 dage om ugen. Jeg har brug for variation i arbejdet og en konstant vekslen mellem praktiske og teoretiske opgaver. Det finder jeg i høj grad i stillingen som kirke –og kulturmedarbejder. 


Et skønt miks af undervisning, planlægning af diverse arrangementer, logistik og strategi, netværksarbejde, praktiske opgaver mm. medvirker til, at ingen dage er ens. Som arbejdsplads, er en sognegård et spændende sted at have sin daglige gang, da det er et hus, hvor mange forskellige mennesker kommer. Børn, voksne, mennesker i sorg, litteraturgrupper, spirituelt søgende, AA-grupper – alle nogen man møder, får en snak med og må forholde sig til.

Det er nye tider i Folkekirken, og det er spændende at være en del af det udviklingsarbejde, der skal sikre Folkekirkens relevans for fremtidige generationer. Jobbet passer perfekt til mit temperament, og jeg drager hver dag nytte af mine 3K kompetencer.

Jeg er glad for mit arbejde, men føler mig ikke låst fast i det kirkelige regi. 3K-uddannelsen kan så meget mere, og det skal jeg ud og udforske!”