Karriere

Med en bachelor fra 3K-uddannelsen er dine muligheder mange.

Du kan videreuddanne dig.
Læs mere om videreuddannelse via linket her

Du kan søge jobs som:

Projektmager

Brænder du for at udvikle nye projekter, fairtrade-cafeer, lokale projekter for marginaliserede børn og unge, genbrugsprojekter, tiltag med fokus på miljø og klima osv.? Gennem 3K-uddannelsen får du redskaber til at udvikle egne projekter. Du vil løbende møde undervisere, der selv har formået at realisere deres flyvske ideer.

Link til portræt af Sif - læser Social Entrepreneurship and Management på Roskilde Universitet (RUC), færdiguddannet på 3K i 2016

Frivillighedskoordinator

Et af fokusområderne i uddannelsen er at give de studerende kompetencer til at arbejde med frivillige – både rekruttering og med fastholdelse af frivillige medarbejdere.

Projektmedarbejder

I organisationer eller i NGO'er med mere specifikke internationale nødhjælps- eller udviklingsopgaver.

Link til portræt af Nadia - projektkonsulent hos "Det sociale netværk", færdiguddannet på 3K i 2015

Integrationsmedarbejder

Uddannelsens fokus på kulturforståelse og tværkulturel kommunikation giver gode forudsætninger til at arbejde med integrationsprojekt i  boligforeninger, organisationer og kommuner.

Boligsocial medarbejder

Flere boligforeninger ansætter boligsociale medarbejdere. De arbejder blandt andet med at etablere netværk som madklubber, iværksætter projekter med fokus på børn og unge, opsøgende arbejde i forhold til mere ressourcesvage grupper, tværkulturel kommunikation og mere generelle tiltag i forhold til at optimere trivslen i boligområder. 3K-uddannelsen giver dig kompetencer til at arbejde i det tværkulturelle miljø en boligforening ofte er - og til at igangsætte projekter der afspejler lokale behov.

Link til portræt af Ulrick - kommunikationsmedarbejder på Nordic Race. færdiguddannet på 3K i 2016

Børne- og ungdomsmedarbejder

Sogne og menigheder etablerer stillinger med specifikt fokus på at udvikle arbejdet for og med børn og unge. Vælger du en  specialisering i børne- og ungdomsarbejde under din uddannelse, vil du være særdeles velkvalificeret til at varetage en af disse stillinger. Det samme gælder i forhold til at søge ansættelse på en efterskole eller i en af de kirkelige B&U- organisationer.

Kirke- og kulturmedarbejder

I det lokale sogn arbejder du blandt andet med det lokale børne- og ungdomsarbejde, mini- og konfirmandundervisning, kommunikationsopgaver og diakonale projekter.

Link til portræt af Lise - kirke- og kulturmedarbejder i Herfølge Kirke, færdiguddannet på 3K i 2011

 

Gruppefoto af 3K-studerende