Butikker

Billedet viser en genbrugsbutik

Værksteder

Billedet viser en mand med en gammel pladespiller

Du støtter

Grafik

Bliv frivillig

Billedet viser en kvinde som hænger tøj på plads på bøjle

Grafik

Loppeshoppens værdikæder

Når du handler i, donerer til eller er frivillig i Loppeshoppen, bidrager du til forskellige værdikæder mellem genbrug og redesign.

I butikkerne sælger vi genbrug. De mange, skønne donationer bliver grundigt kigget efter af vores frivillige. Noget bliver vasket og strøget og derefter nænsomt placeret i butikkerne, hvor det finder vej til et nyt hjem, hvor det kan være til glæde og gavn.

I vores kreative redesign-værksteder får det, der ikke bliver solgt, nyt liv.

Her bliver overskudsdonationer, garnrester, hullede jeans eller det gamle vægur syet om, strikket eller omdannet til nye unikke produkter, som bliver solgt i butikkerne. 

For eksempel et vægur som bliver til et nøgleskab, en plante i genbrugspotte, jeans syet til mulepose, garn strikket til en karklud eller baby-bluse.

’Du støtter… ’ Overskuddet fra salget i Loppeshoppens butikker går til Diakonissestiftelsens sociale aktiviteter og velgørende formål.

Vi sørger for at drage omsorg for det, du donerer til os. Det, vi ikke selv får anvendt, donerer vi videre til andre organisationer og samarbejdspartnere – så for eksempel selv den halve flaske neglelak bringer glæde hos én som ikke har så meget, og tekstiler bliver opkradset og anvendt i industrien.

Vi er glade for, at du har lyst til at styrke vores værdikæder. Tak for dit bidrag.

Events i Loppeshoppen

I løbet af året afholder Loppeshoppens butikker og kreative værksteder en række events - nogle enkeltstående begivenheder, andre tilbagevendende. Du kan for eksempel deltage i lagersalg, FRB-Dage, styling events, julemarked og meget mere. Følg vores sociale medier på FaceBook og Instagram, hvor du kan finde tidspunkter og information om eventuel tilmelding.

Hvis du har lyst til at være frivillig i forbindelse med et eller flere af vores event, så er du meget velkommen til at skrive en mail til frivillighed@diakonissen.dk

Vi glæder os til at se dig!

Loppeshoppen er med i GoGreen Danmark 

Både Loppeshoppen butikkerne og værkstederne er på landkortet i GoGreen Danmark, der består af 200 virksomheder, som alle har fokus på bæredygtighed. Det gør det nemmere for dig som forbruger at tage bæredygtige valg i dagligdagen.

I Loppeshoppen kan du hente GoGreen Danmarks gratis byguide, hvor alle de grønne virksomheder er kortlagt, så du nemt kan finde vej til dem. Du kan også hente kortet som app, så du altid har byguiden ved hånden. 

Grafik

 

Du kan læse mere om GoGreen Danmarks arbejde og finde vej til andre bæredygtige virksomheder på dette link.

Tak for dine donationer

Vi modtager gerne tøj, små møbler og boligtilbehør til vores butikker.

Donationer kan afleveres i vores to butikker. Uden for åbningstid kan du aflevere tøj og sko i de opstillede containere.

Se, hvor du finder containerne, på kortet nederst på siden.

Afhentning

Har du brug for hjælp til afhentning af større donationer hjemme hos dig selv?

Så kontakt vores frivillig-chauffør Jesper på telefon 30 86 47 77 og lav en aftale.

Artikler om Loppeshoppen

Kontakt:

Hjørneloppen

Søndre Fasanvej 2, 2000 Frederiksberg
Telefon: 38 38 41 91

Kælderloppen

Søndre Fasanvej 2B, 2000 Frederiksberg
Telefon: 38 38 41 92

Trine Høst

Trine Høst

Leder af genbrug og redesign
T: 60 11 17 95
E-mail: trho@diakonissen.dk 

Klik på ikonet øverst til venstre på Google-kortet for at se butikker og containere